Actuele en voorgaande opdrachtgevers:


DWE Nieuwbouw Makelaars

Periode: 04-2021 / heden

DWE Nieuwbouw Makelaars (voorheen Dé WoonExpert) is een Nieuwbouw Adviseur/Expert. DWE voor (ontwikkelende) bouwers, ontwikkelaars, corporaties en institutionele beleggers om samen echt het verschil te maken op de woningmarkt, met aantoonbaar hoger rendement!
DWE vergroot kansen voor de opdrachtgever door:
– het prijs- en productadvies niet langer te baseren op onderbuikgevoel of resultaten uit het verleden, maar de actuele klantvraag centraal te stellen.
– actieve en latente leads te genereren voor uw nieuwbouw project.
– de dialoog aan te gaan met de klant, online en offline.
– hoogwaardig leadmanagement.
– Dynamic Pricing.

Bij DWE ben ik 3 dagen/week aan de slag in de rol van Sales-Manager


Concept t.b.v. Interieurbouw

Periode: 12-2020 / 03-2021

Via Provincie Overijssel en het programma Family Next in contact gekomen met Interieurbouw specialist om kennis en ervaring, inzake het in de markt zetten van een concept, te coachen. Samen met de ondernemer hebben we een plan van aanpak gemaakt en daarin omschreven waar men mee aan de slag gaat en hoe dat uit te voeren


Bouwbedrijf Haafkes

Periode: 11-2020 / 06-2021

Aannemersbedrijf Haafkes is een familiebedrijf dat ‘bouwt’ op 90 jaar ervaring en nog steeds voorop loopt in de markt. 

Mijn werkzaamheden voor Haafkes waren: In samenwerking en op verzoek van de directie werkte ik als back-office in de onderzoeksfase voor de acquisitie.


Para B.V.

Periode: 05-2019 / heden

Para is een timmerindustrie, met fabricage van kozijnen en prefab wanden en daken. In dit familiebedrijf (met inmiddels de derde generatie aan het roer) is kwaliteit en vakmanschap een gegeven. Helderheid in productspecificatie is een pré en service een vanzelfsprekendheid.

Mijn werkzaamheden voor Para zijn:
– acquisitie Timmerindustrie
– kozijnen (Machinale)
– prefab wanden, daken (Prefab industrie)


Balkonfabriek

Periode: 10-2019 / 09-2020

Balkonfabriek is de gespecialiseerde co-maker op het gebied van balkonbouw. Focus ligt op technisch uitdagende renovatie- en transformatieprojecten. De prefab maatwerkoplossingen kunnen achteraf en steigerloos gerealiseerd worden. Door de samenwerking tussen Renovum, Hi-Con en Schöck heeft Balkonfabriek alle kennis in huis om het hele realisatieproces voor u uit handen te nemen: van engineering tot en met oplevering, van aanbesteding tot uitvoering.

Mijn rol bij Balkonfabriek is de verantwoordelijkheid voor het genereren van omzet.


Bouwstad Projectmanagement

Periode: 02-2019 / 09-2019

De specialisten van Bouwstad Projectmanagement kennen de bouwwereld als geen ander en adviseren bij alle trajecten, vanaf de eerste ontwikkelingsplannen tot en met het onderhoud en beheer van onroerend goed.
Projecten in de uitvoeringsbegeleiding van nieuwbouw van een grote school (30.000 m2) tot het doen van Technisch Beheer voor Vereniging van Eigenaren van 6 wooneenheden en het maken van dynamische Meerjaren Onderhoudsplannen zijn dagelijkse kost voor Bouwstad.

Het bedrijf is actief op onder andere de gebieden: -Haalbaarheidsonderzoek; -Bouwkostenmanagement; – Projectmanagement; -Directievoering; -Bouwkundig toezicht; -Kwaliteitsinspectie onderhoud; -Projectbegeleiding onderhoud; -Meerjarenonderhoudsplan; -Onderzoek en advies en -Opleidingen en trainingen.

Mijn werkzaamheden zijn o.a.:
– werkvoorbereiding
– ‘het in de markt zetten’ van kennisoverdracht / trainingen via Bouwstad
– acquisitie Bouwstad Projectmanagement